Het Kadohuijs Hem en Haar is een online-winkel met een showroom gevestigd in Zwaagdijk-Oost, Noord-Holland. Van oorsprong zijn wij onze webwinkel in Venhuizen begonnen. Venhuizen ligt vlak bij het pitoreske dorpje Hem en zie daar het ontstaan van de naam.

 

In onze online-winkel verkopen wij home-decoraties en in beperkte mate ook decoraties voor in de tuin. Onze artikelen halen wij bij onze vaste leverancier en zijn van een degelijke kwaliteit die u van ons mag verwachten.  Wij staan voor onze producten en hopen onze klanten hiermee te kunnen enthousiasmeren. 

 

Naast deze online-winkel staan wij ook op verschillende Ladies Nights in de bioscoop. Richting het einde van het kalenderjaar vindt u ons ook op de verschillende winterfairs en kerstmarkten in de regio. Onder het kopje nieuws vindt u de vermelding wanneer en waar u ons kunt vinden. Bij deze gelegenheden nemen wij veel van onze nieuwe, siezoensgebonden producten mee, zodat u kennis kunt maken met onze allernieuwste artikelen. Houd daarom ons nieuws goed in de gaten.